Byggfirma Umeå

Livolo Bygg – byggfirma Umeå

TÄNK INTE FÖR MYCKET ANLITA OSS FÖR ATT GÖRA JOBBET

Söker du en byggfirma i Umeå? Vi är ett företag som verkar inom byggbranschen och ägnar oss åt bland annat renoveringar, nybyggnation, badrumsrenoveringar, kök och snickeri. Vi älskar det vi gör, lika mycket som vi älskar utmaningar och vi älskar att få chansen att verkställa andras drömmar och skapa något unikt.

Vi har över 20 års erfarenhet, flertalet olika behörighet och certifikat och arbetar alltid med att vara transparenta, både i vår kommunikation och våra offerter.

Vi ser fram emot att hjälpa er med ert nästa projekt, tveka inte på att höra av er om ni har några frågor eller funderingar och läs gärna mer här.

Byggfirma Umeå

VILKA vi är

Vi är ett erfaret byggteam med fokus på att skapa högkvalitativa byggprojekt. Vår passion är att omvandla idéer till verklighet och erbjuda skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningar. Vårt mål är att skapa funktionella och hållbara utrymmen som speglar din vision.

Byggfirma Umeå

Vad vi gör

Vi hanterar alla typer av byggprojekt, från nybyggnationer till omfattande renoveringar. Vår specialitet är att omvandla dina visioner till praktiska och hållbara resultat. Oavsett om det är bostäder, kommersiella projekt eller specialiserade lösningar, strävar vi alltid efter kvalitet och kundnöjdhet.

Byggfirma Umeå

TJÄNSTER inom bygg

Nyproduktion

Vi är experter på att skapa nya byggnader och projekt, oavsett om det är bostäder eller kommersiella fastigheter. Vårt fokus ligger på högkvalitativa och estetiskt tilltalande resultat. Vi tar hand om hela processen, från planering till färdigställande, för att säkerställa att din nyproduktion är enastående.

Köksrenovering

Med vår köksrenoveringstjänst kan du skapa det perfekta köket för dina behov. Vi tar hand om allt från planering och design till högkvalitativt utförande. Vare sig du vill modernisera ditt kök, skapa mer utrymme eller förbättra funktionaliteten, kan du förlita dig på vår expertis för att överträffa dina förväntningar.

Badrumsrenovering

Vår badrumsrenoveringstjänst är dedikerad till att omvandla ditt badrum till en funktionell och stilfull oas. Oavsett om du behöver uppdatera din nuvarande badrumsstil eller skapa en helt ny, kan du lita på vår expertis för att leverera högkvalitativt hantverk och noggrann planering. Vi strävar alltid efter att skapa badrum som kombinerar komfort och skönhet, samtidigt som vi säkerställer hållbarhet och funktionalitet.

Husgrund

Vår husgrundstjänst är specialiserad på att skapa en stabil och säker grund för ditt hem. Vi tar hand om allt från noggrann planering och jordarbete till precision i utförande och högkvalitativt hantverk. Oavsett om du bygger ett nytt hus eller behöver ersätta en befintlig grund, kan du förlita dig på vår expertis för att säkerställa att din husgrund är pålitlig och hållbar.

Tillbyggnation

Med vår tillbyggnationstjänst kan du utvidga och förbättra din befintliga fastighet. Vi tar hand om allt från noggrann planering och design till precisionsutförande och högkvalitativt hantverk. Vare sig du vill lägga till mer utrymme, skapa nya rum eller förbättra befintliga, kan du förlita dig på vår expertis för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Vårt mål är att skapa tillbyggnationer som kombinerar funktionalitet med stil och hållbarhet.

Totalrenovering

Med vår totalrenoveringstjänst är vi redo att förvandla din fastighet från grunden. Vi tar hand om allt från noggrann planering till högkvalitativt utförande och omfattande förbättringar. Oavsett om du vill ge ditt hem ett helt nytt utseende eller föra en kommersiell fastighet upp till moderna standarder, kan du förlita dig på vår expertis för att överträffa dina förväntningar.

Livolo Bygg

YTTERSJÖ 553, 905 86 Umeå
0768455009